اگر مصاحبه اي داريد تشويش و نگراني تان کاملا طبيعي است. اگرچه براي از بين بردن نگراني و استرس راهکار قطعي اي وجود ندارد اما راههايي براي آرام کردنتان وجود دارد که در زير آمده است:
1 آماده شويد:
اکثر ما، وقتي هنوز کاملا آمادگي کاري را نداريم نگران و عصبي مي شويم. اگر سخنراني داريد، يک شب قبل از آن تمرين کنيد و يادداشت برداريد يا زمان بيشتري را صرف تمرين روي متن سخنراني تان بکنيد طوري که به زمان حضورتان لطمه اي نخورد و سر موقع در جمع مهمانان حاضر شويد. زيرا هرچه ديرتر به محل برسيد دستپاچگي شما بيشتر مي شود و تمرکزتان را از دست مي دهيد. همچنين قبل از سخنراني کاملا استراحت کنيد تا بدون استرس بتوانيد يک سخنراني خوبي را ارائه دهيد.
2 خودتان را آرام کنيد:
از خوراکي هايي که خاصيت آرامش بخشي دارند استفاده کنيد مثلا چاي بابونه بخوريد. اما از مواد مهيج و هيجان انگيز مانند کافئين و سيگار و مشروبات الکلي که ضربان قلبتان را بالا مي برد پرهيز کنيد. شما هرگز نمي دانيد بدنتان در مقابل اين مواد چه واکنشي نشان مي دهد. پس چرا ريسک کنيد؟
3 تنش ها را از خودتان دور کنيد:
معمولا وقتي که تنش و نگراني به سراغمان مي آيد، ماهيچه هايمان به هم گره مي خورد که درنتيجه گردش خونمان کم مي شود و امکان ريلکس شدن و آرامش داشتن سختتر مي شود. براي اينکه از اين اتفاق جلوگيري کنيد، ماهيچه هاي پايتان را منقبض کنيد، تا ? بشماريد و ماهيچه ها را آزاد کنيد. به همين روش انقباض ماهيچه هاي نقاط ديگر بدنتان را ادامه دهيد، و وقتي ماهيچه هاي شانه ها و گردنتان را منقبض کرديد، متوقف کنيد.
4 هوا را به داخل فرو ببريد:
اگر نفس عميق مي کشيد، هوا را از طريق بيني تان از شکمتان (نه از قفسه سينه تان) به داخل بکشيد. اين کار، آرامشي را براي شما به ارمغان مي آورد.
5 با پزشک مشورت کنيد:
مصرف بعضي داروها باعث عصبي شدن و تشويش و نگراني مي شود. اما انجام دادن يوگا به صورت مرتب تاثير بسزايي در از بين بردن تنش ها و نگراني ها دارد همچنين يوگا يک راه طولاني مدت براي کنترل اعصاب مي باشد.
نظرات شما عزیزان:
|